Air Kelapa

Saje nak bertanyakan pendapat . Takpe ke minum air kelapa hari hari ? macam saya dah masuk 3 trimester . Biasa orang kampung minum kelapa untuk neutralkan badan , Jadinya macam kita yang mengandung ni kan makan ubat laa , supplement laa , tak hilang ke khasiat ubat tu ? Mohon pendapat ☺️

2 Các câu trả lời

dari trimester 1 pun boleh minum hari hari. asalkan air kelapa asli takde gula. mmg byk khasiat dia pun. ubat fungsi lain, air kelapa lain. takde masalah nak ambil sekali

tak silap sy still kena jarakkan masa pengambilan untuk ubat dpt berkesan dgn lebih efektif