LENDIR PEJAL

Saya hari ini 37 weeks 1 day. Td kencing keluar lendir ni. Tapi masalahnya lendir tu pejal.. Itu ke GBS? Atau apa ya? #seriusnanya

LENDIR PEJAL
2 Các câu trả lời

mucus plug..satu tanda bersalin..nnt makin bercampur cklat n darah

9mo trước

atas org jgk dlm beberapa ari or seminggu..sbb bile mucus keluar tanda laluan jln tu nk makin menipis.cume tgk klau makin bnyk bercampur darah..perut ada contraction tu blh g pac

Klu nk tw GBS kena buat swab.. x bley detect dr mata kasar..

9mo trước

@puan nur aliah. if rasa abnormal pergi check. atleast awak tahu condition baby awak mcm mana. gbs mcm puan farah ckp xley detect dgn mata kasar. kena buat swab keputihan.