Risau

Saya harap baby ok.. Sy dah 29w.. Dpd start ngandung hari tu mmng sy yg bersihkn najis kucing.. Nak tggu suami, smpai kesudah x g.. Dah pesan awal2, kite preggy xleh bersihkn najis kucing... Nak bg kat org, syg sgt kat kucing.. ?Takut juga klu ada apa2 ngan bby lpas bslin nti... Ada x mommy2 yg situasi mcm sy and dah bersalin baby ok x?

2 Các câu trả lời

In sha allah baik² sahaja sis. Saya pun cmtu cuma kadang gilir dengan husband. Sy ckp ngn kucing " awk doa mommy n adik awk baik2 sahaja ye. Sihat ye" nampak lawak 😂 tapi kucing faham

5y trước

Aminn sis tq..

Kalau boleh sis masa nak bersihkan tu pakai sarung tangan dengan mask tutup muka. Elakkan direct touch dengan tangan.

5y trước

Ok sis, tq utk sggstion ya...