Apa pendapat korang??

saya hantar anak saya pergi mengasuh,ada harithu sekali BS diaa tnyaa balik pukul brpa saya kataa laa balik awal..diaa cakap boleh dak mai ambik awal,nk balik kmpg..memg laa ats budi bicara saya,saya pun kesian bagi laa tnpa mintak duit apa 2 sbb nk berkira apa diaa jaga anak saya, ni lagi sekali diaa tnya saya,balik pukul brpa kali ni nk balik kampung belah laki dia plak😅apa pendapat korg??saya bayar full payemnt kot... mintak kurang pn x..

2 Các câu trả lời

klu sy, sy ckp blk mcm biasa saja. pandai2 la dia adjust nk balik kg dgn laki dia mcm mana. dh bg betis nk peha, mmg susah la..kita pun kerja dgn org bukan boleh buat gini..majikan mana yg suka.