Bayi 4 bulan lebih suka merenget merenget

anak saya nk mSuk 5 bulan dah.. tapi dia suka merenget renget suka nagis.. kenapa laa,nk tmbuh gigi ker,mmg sja diaa#SeriusTanya #bantujawab #bantujawab #firstmom

2 Các câu trả lời

sama mcm baby sy, dia cepat bosan, kdg saja cari perhatian nak kita sembang dgn dia, main, kejap nak duduk, berdiri, dukung, berjalan dalam rumah.. kalau bawak pegi mall elok ralit tgok mcm², pastu tau² da tertidur dalam stroller..

6mo trước

ahh betul laa sis,kalau saya bawa keluar jalan jlan..x der plak buat peragai.. klu kt rumah.. fuhh... x pelah sis layankan jelaa sabar jelaaa😭🙇

bole jadi sbb nak beralih bulan.

6mo trước

sabar naa, budak2x ni mcm2x peel dia. kita la yg kena kuat hadap dia.