Saya hamil trismester pertama dan mengalami darah seperti haid terakhir adakan ianya tanda kandungan sy gugur?

13 Các câu trả lời

cuba tanya doktor. pengalaman org lain tak semestinya sama dgn sis. badan lain2. bab macam ni tak perlu tunggu jawapan ibu lain. terus refer doktor

Early pregnancy mmg ade bleeding spot. Tanda kte pregnant. Please search or google for more abt spotting bleed.

kemungkinan ancaman keguguran je sis..cepat2 jmpe doktor..jgn angkat berat2..smoga semua selamat..

Sye pn mcm tu..time buang air kecil mmng ade..tpi x ggur..mngkin tu proses mngndung

Doktor je yang boleh bagi tau. Please, jumpa doktor.

Better pergi cek Doktor puan.

Pergi hospital dgn segera

See a doctor right away.

Tkot gugur..refer doktor

jawapan kena refer doc.