bUKU PINK

Saya hamil ank pertama .. kandungan baru 6 mggu .. belum check di klinik , belum buat buku pink tapi suami dah buat hal .. sekarang dah tinggal asing .. apa perlu saya buat ? Sebab org ckp nk bt buku pink 1st time kena ada suami ☹️

14 Các câu trả lời

Sy kk xde tanya suami pun sis..suami tak dtg pun takpe..kk shah alam..

4y trước

Ooo yeke..sy mmg dia xde tanya suami..dia suruh isi maklumat suami je..keje ke merokok ke..yg dokumen sy bawa punxde sape tgk sis..mungkin kk shah alam bz kut..

Kt kk sy dy mnx kad kawin je nk tgk utk catit no. Ic suami

X perlu pun bawak suami. Kene bawak sijil nikah je sis

4y trước

Sama2 🤗

boleh je pergi tanpa suami sis...

4y trước

wc