Spotting 6w

Saya hamil 6minggu ank pertama, semalam masa sy nak buang air kecil, sy nampak ada spotting warna coklat dkt sluar dalam tp tak bnyak. Sikit sngt. N saya pakai pad utk kpastian esok hari. So far takda spotting kluar dah. Adakah normal? 🥺

1 Trả lời

spotting adalah tidak normal .mungkin ada spruh org kata normal sbb awl kehamilan .tp bg yg alami mslh rahim lemah dan tidak kuat ia sbaliknya.dan menunjukkn tanda awl tuk alami keguguran..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin