Kelua spotting coklat hamil 6 minggu

Normal x kelua spotting coklat kat pantiliner. Saya hamil 6 minggu. Tadi ada angkt benda berat tp kejap je dlm beberapa saat.. N hari ni saya aktif sikit bgerak..Adakah itu punca? Saya risau sgt tkt apa2 jd dgn kandungan. So far xde rasa sakit perut

2 Các câu trả lời

klau ikutkan dc pkar kan spotting tu dh bhaya mesti awk kena tahan ward . jgn lh angkt bnda berat . bed rest . jaga makan . klau rsa cramp trus prgi hospital

9mo trước

Terima kasih atas info sis💙

Boleh jadi angkat berat tu, jadi spotting. Awal kehamilan ni, refer ke doktor untuk pemeriksaan ya

9mo trước

Terima kasih sis atas pandangan 💜