Pregnant Tanpa Simptom

Saya hamil 6 minggu tapu tak ada apa2 simptom. Susah hati saya rasa ?? ada tak sesiapa seperti saya? Please share experience

37 Các câu trả lời

macam saya kandungan dh masuk 3bulan baru tahu kata pregnant 😂😂.. tp alhamdulillah semuanya selamat.. now kndungan dh 8bulan..

sma la kita ,tp hubs y kna alahan 😂😂 mual ,sakit pingg ,kki bngkak ,strchmark ,xbole nk lena ,ngidam smua bg kt hubs 😬

Rilek sis . Sy masa 7 mggu pun xde rasa pape lagii . Tapi nanti da besar sikit baru rasa sampai sekarang mual2 lagiii😂

Bersyukur sis xde syntom .. Sye pagi petg siang malam xley nak makan .. Mkn buah jerr boleh .. Nasi x boleh .. Munth saje ..

Sama! Pastu excited tiap kali nk g kk sbb nk dgr jantung baby nnt baby dah kick lg best sbb kita tau die sihat je kt dlm ni

5y trước

Really, anak pertama saya ada alahan bau tp tiada morning sickness. Atleast i ada la simptom tu tp this time I lgsg tak ada rasa apa.. Make me nervous la dh la apmnt 4/4 ni xtahu la bukak ke tak klinik. Btw thanks for your respond ye

Uh normal sis . Takot simptom uh jatuh kat laki sis jea nanti . Biasanye alahan 7week kita dh rase tk selera nak makn

5y trước

Hehehe harap3 tak la.. Sebab kalau dia alah sapa nak jaga anak sulung saya

Sya da nak masuk 4 bulan . Tapi x ada nak ngidam dan pening2 . Selera makn oke jee

Sis sy dah nak masuk 9 bulan. Takde simpton n alahan. Perut pun kecil je. Nampak mcm buncit😂

Syukur lah sis ..Sya pun dari awal pregnant smpai skg dah 26weeks lgsg xde alahan..

Simptom alahan ke maksud sis? Mujur la kalau x de sis..kalau ada..x tahan nanti..