Spotting atau keguguran

saya hamil 6 minggu , tapi skrg darah keluar adalah itu normal atau tanda keguguran ?

3 Các câu trả lời

Tak normal awak. Saya pun mula2 spotting, lepas tu darah macam brownish, then darah macam color period, sekarang ni saya tengah contraction untuk tunggu baby turun sendiri, tanda2 miscarriage after saya check jantung baby dah tak ada 😭 Better awak pergi hospital cepat untuk check. Setiap orang dalaman tak sama awak. Harap baby awak kuat 🤍

nurse ada bagi tau ,kalau ada darah keluar terus bagi tau dia ,tak kira sikit atau banyak,kalau puan belum buat buku pink pergilah hospital dgn segera untk check up

pergi hospital