krem kaki

saya hamil 25 weeks rasa krem je dekat peha ngn kaki ngn tulang belakang punggung,, smpai kn bila duk nk bangun pun susah,, bby dalam perut pun kurang begerak bila siang tapi bila malam die aktif saya jadi makin susah nk tidoo malam,, kerap berpeluh di bahagian leher,,, #25weeks #darahtingipregnant

2 Các câu trả lời

normal sis . sy pon mcm sis . skrg kndgn sy 31week . tido mlm pon susa sbb sakit perot . bring kiri ke knn pon xslesa .

Sbar ja la sis...