Pad apa yang sesuai pakai untuk trimester terakhir?

Hi, saya first time working mom. 38 w now Pad ape yang sesuai pakai trimester terakhir klu takut air ketuban pecah? Banyak ke air ketuban? Saya konfius nak beli pad biasa atau pad panties tu. Berapa banyak kena tukar sehari ye? #ingintahu #SeriusTanya #firstmom #bantujawab

3 Các câu trả lời

kalau air ketuban pecah memang banyak awak. air non stop keluar. saya pecah air ketuban dari rumah, otw ke hospital saya pakai yang panties tu. mula2 memang kena kerap tukar, memang pakai yang panties tu je. tapi saya bawa je dua dua. yang panties saya tak beli banyak, sebab mahal sikit kan. selebihnya pad biasa yang maxi tu. boleh je beli dalam bbrp pcs.

air ketuban banyak, so teena certainty adult diapers is the best for me lah. instead of maternity pad or overnight pad or panties yg disposble. tp terpulang pd pilihan masing² ade yg mmg xpakai pn. and tepulang brand pilihan masing²

pad biasa pun boleh. but tbh sy xpkai pun even dh hujung2 dan masih bkerja.