Deria Bau

Saya first time pregnant . So takde pengalaman . Dengar2 or baca dari google je . Kalau pregnant memang deria bau tu kuat kan?? Contoh bau makanan . Tadi suruh husband beli soto . Bila dah beli , tak boleh bau pulak . Kuat sgt bau sup dia mcm nak loya . Dua hari lepas pun sama . Suruh husband beli tomyam ,lepastu tak makan pun . Nasib husband memahami last2 dia yg makan . Sape pernah alami mcm ni??

31 Các câu trả lời

Saya tak boleh bau deodorant and minyak wangi yabg husband sy pakai.. Confirm pening dan loya.. 😂

Saya pon mcm tu sis ...masa prgnt seler memang mcmtu ...rasa nak mkn bnda tu .,tpi tidak sbnr nya

Saya x boleh tengok ayam. Ayam dah masak. Raya loya 😂 mmg kalau ayam x lalu nak makan.

5y trước

sama la

Ahaha..sma la dgn sy skrg ni..smua bnda xleh bau..lbh2 lg bau hsbnd dgn sabun..nasib la

5y trước

Haaha sama la. Selalu gaduh pasal bau husband dgn sabun

sma la..sy x msak li kt luar je tu pn sy x leh mkn nsi atau pn bnda2 yg x best

Haha saya pun sama x leh bau deodorant suami 🙊🙊

Sy xboleh bau nugget.. Smua jnis nugget bau hangit ketiak.. 😂😂😂

5y trước

ƗƚɑƗƚɑƗƚɑƗƚɑƗƚɑƗƚɑƗƚɑƗƚɑƗƚɑƗƚɑƗƚɑƗƚɑ

haha samalah. kdg teringin nak beli je. tp tak makan pun.

Mmg...org xbau apa2 lagi kita dah bau siap2

Ye.. huhuu..