da 37 minggu tapi keluar lendir lendir tu tanda apa ye? bila kena g hospt ?

saya first mom tktau beza air ketuban dgn lendir tu sama ke? #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

8 Các câu trả lời

Klu mucus plug tu ada bungi pop bila kluar & biasa skali sikit tu ja kluar. Air ketuban once dh pecah mmg byk sgt kluar air mcm air paip kluar laju, tahan mcm nna pn mmg x leh. Klu sy, klu btl mucus plug dh kluar.. sy tgu dlu ada contraction atau darah kluar bru sy pergi hospital. Klu air ketuban dh pecah pn kna g hospital juga ya

Tanda Tanda bersalin 1. Show - keluar lendir putih beserta darah 2. Pecah air ketuban. Air yg banyak basah kain habis lenjun. 3. Sakit contraction yg tak hilang lepas rehat and berterusan Salah 1 ni ada sila ke hospital.

air ketuban macam air, bukan lendir. kalau lendir tu samada keputihan atau mucus plug. memang boleh keluar sikit2. selagi tak ada darah, tak ada leaking air ketuban, tak perlu ke hospital lagi.

lendir tu biasa. tp kena tgk la warna apa..air ketuban tu mcm air kencing, tp jernih xde bau. dia turun pun tiba2 kita xboleh nk tahan2

Air ketuban jernih dan takde bau.. kalau berlendir pekat tu mungkin keputihan biasa.

Kalau risau pegi je sbb saya pagi tu keluar mucus pegi hosp terus emergency czer

kalau lendir darah kena p hospital