Tumpang Tanya .

saya first mom , bulan lepas berat badan saya 53Kg haritu checkup naik 60Kg , Doc Suruh Minum air Gula Secepat Mungkin sepatutnya saya kena minum air gula bulan depan tapi disebabkan berat naik terlampau banyak kena minum secepat mungkin , apakah risiko berat badan naik terlampau banyk ? Dan Masa Check air kencing Doc Cakap Air kencing Kotor 2+ and saya ada keputihan (tak gatal , xberwarna kuning ataupun hijau ) keputihan berwarna putih , adakah risiko ??

2 Các câu trả lời

keputihan putih, normal je time pregnant. naik berat mendadak kemungkinan ada gdm, sebab tu kena cepat minum air gula.

2y trước

ouhh i see , thnk youu sis 🥰 !

Sy pun mcm sis, berat naik mendadak esoknya dh kena minum air gula,

2y trước

lepas minum air gula , sis sngkut gdm tak ?