BABY G6PD

hi . saya first mom, ad tak sesapa yang tau pasal baby yg ad g6pd ? bolehh terangakn tak apa yang boleh apa yang takboleh . pasalnyaa sayaa runsingg . kuning anak pon tinggi . ada cara untuk turunkan kuning dia tak selain bf dengan kerap ? jenis mandiann boleh ke x pakaikan dekat dia . minyak2 ke ? bantu sayaa 😕

2 Các câu trả lời

g6pd maaf saya tak pasti. tapi utk kuning tu mmg menyusu sahaja yg paling ok. anak saya 2 bulan kuning, bila cek darah semua takda apa. jadi kena tunggu kuning reda sendiri dgn menyusu je. sbb dah try bermacam jenis mandian pun takde beza