Baby newborn g6pd dan kuning

Hi, mommy kt luar sana. Ada tips tak anak yg g6pd ada kuning yang boleh turunkan kuning ?

2 Các câu trả lời

bykkn mnyusu baby ..jika ada susu bdn .susukan susu bdn dgn kerap .jika xde susu. blh susukan dgn susu formula yg bersesuaian dgn ank ..mcm ank ada g6pd xblh minum susu mengandungi kacang .contoh yg ada soya tak slh sy..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

2mo trước

kalau nk jdkn booster boleh je .kena try n error juga jika nk boost..kekdg ada yg mnjd .kekdg sm je..depends pd bdn msing2 rsnya