omega semasa mengandung?

saya ex ttcian , ada balance supplement omega , boleh tak saya continue makan omega tu sebab sayang sangat lagi 10pcs mcmtu. atau masa ngandung ni makan folic acid , minum susu dan eat healthy .sebab saya belum buka buku. masih taktahu vit apa yang perlu di makan selain folic acid. #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Saya makan je dgn folic acid. Sbb masa ttc beli yang botol besar. Omega pon recommend masa mngndung