omega semasa mengandung?

saya ex ttcian , ada balance supplement omega , boleh tak saya continue makan omega tu sebab sayang sangat lagi 10pcs mcmtu. atau masa ngandung ni makan folic acid , minum susu dan eat healthy .sebab saya belum buka buku. masih taktahu vit apa yang perlu di makan selain folic acid. #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

maaf kalau saya salah. tapi semasa saya mengandung yang pertama antara vitamin untuk ibu hamil adalah omega. asid folic iron omega kalsium

Saya makan je dgn folic acid. Sbb masa ttc beli yang botol besar. Omega pon recommend masa mngndung