Serah diri

Saya due 15.4 tp pakar kat hospital kerajaan dah bg arahan 18.3 kena serah diri..masalahnya Dr pakar kat swasta pula mcm nak hold 1 minggu lg..Saya pula kalo boleh nak deliver 18.3 sbb da plan cuti..susah kalo nak tunda lg seminggu..Agak2 boleh x pujuk Dr kat swasta spy ikut tarikh 18.3 tu?? #dilemma #deliver36weeks

2 Các câu trả lời

dr swasta nk tunggu 37w dh term. cuba tanya kt kerajaan tu, apa risiko yg ada kalau lewatkan lepas 18.3 sy dulu masa check up kk last 39w3d kena gi plk scan kt hospital, baby stop membesar so kena induce, sy tanya doktor yg cek sy, tkleh ke tunggu duedate lg bbrp hari je, doc kata boleh tp ada risiko baby meninggal dlm rahim kalau kita lengah2, jd sy ikut je terus kena warded

Awak bersalin gov ke swasta nanti? Ada masalah kesihatan ke?

7mo trước

tau...dan Dr da bg complete Dexa