Cuaca panas

Saya dok flat, sekarang nih cuaca panas sangat ye dah on kipas atas bawah pun cam takd function .Boleh tak tiap malam tidur buka tingkap ? Baby nak masuk 3bulan, sian dia peluh . Takut nak buka, katil mmg tepi tingkap #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Betul2 tepi tingkap ke katil tu? Kalau ya, better jangan. Safety first. Awak pakai anak baju nipis je. Baju eyelet pun okay. Taknak pakaikan baju pun boleh, pakaikan pampers je.