Scan Ulangan Untuk Tau Beby Jadi Ke Tak

Saya di bagi masa 10 hari,sebab kes tarikh tak sama macam ,yang di scan mulu2. Risau pun ade nak tunggu 10 hari lagi tu. Bile scan beby tak nampak bentuk nye risau nye. Smlm nye scan beby 7 minggu 6 hari . Kalau ikut dah 10 minggu 2 hari sepatut nya.bile scan lain minggu nye.. Kawan2 kat sini pernah ke kes macam saya ni.

1 Trả lời

Sebelum pergi scan try baby talks pujuk dia bagi tengok kemaluan mamy nak tau. Dia dapat merasai