#fist mom#ingintahu

Saya dh masuk 37 minggu 4hari... Semalam saya pergi hospital sebab alami sakit Di bagian belakang Dan perut.. Ada juga keluar lendir.. Tapi belum Ada bukaan cm... So Dr suruh balik..Dr, ckp kalau nk dkt hari kelahiran baby akan Ada tanda kelahiran.. Biasalah kan kita yg baru beranak ni mna tau cam mna rasa nk bersalin tu.. Kalau sakit tu cepat gi Hospital..risau pulak kat first baby ni#ingintahu

1 Trả lời

sakit perut Rasa nk berak, kerap kencing + darah, ketuban pecah.