Craving Sushi

Saya dh masok 11 minggu esok..mengidam nk mkn sushi tu dri dlu lagi nk makan...ada spa yg pernah mkn sushi msa mengandung ni..cer share...tq

4 Các câu trả lời

rasa nak makan tu makan je sis. tak dak masalah pon. orang cakap nak makan pape makan berpada pada. saya sepanjang pregnant tak ada pantang apa² pon.. nenas dari awal pregnant pon duk makan. tapi makan jangan la melampau sangat. buat hilang kita punya craving sudah laa.. macam sushi tu pilih yang fully masak laa

saya 🙋 tp ambil yg fully masak taw .. jgn yg raw atau half cook, sgt x sesuai utk ibu mengandung .. alhamdulillah saya makan sushi okay je x de masalah pape pun utk saya dgn baby 🤗

saya makan je sushi tp kalau yg raw mcm salmon tu saya elakkan makan.. tp ada jugak makan 1 raw salmon asal tak kempunan 😂

Sy makan je sushi dari awal preggy, cuma tak makan yg raw je. Yg lain semua makan.