Craving empire sushi 🤣

Saya esok masuk 16weeks, tapi craving yakmet sushiii dekat empire sushi tuuuu….. dah boleh makan ke ? 🥺 ##pleasehelp

5 Các câu trả lời

Saya masa 7w haritu teringin yang amat. Saya pergi je makan yang ebiko tu telur kuning2 tu. Tp yang mentah macam salmon apa semua sy tak makan. Pastu order ayam goreng & nasi . Makan edamame tu skli. Asalkan terlepas crebing tu makan je ala kadar jgn makan mentah sdh . Boleh, tp jgn makan soyu & wasabi tu banyak ye panas. Dpt rasa sbiji sushi pun jdilah puan. Lain2 sy melantak nasi je dlm tu 🤣

saya pun TGH craving dgn sushi and same time saya tanya dgn doc ...oit doc bising dia kata jgn MKN langsung ...myb stgh doc bg MKN yg xmentah but my doc dia xbg langsung .dia pujuk tahan ye puan demi UTK bby puan . Allahu Akbar setiap kali lalu pujuk diri sendiri Sabo ye 🤭

yg mentah je tak boleh mkn. nak beli tanya je yg mna tak mentah. rasa kebanyakkan sushi yg ada jenis dh masak. tak pernah lagi la saya beli mentah

kalau makanan tak mentah boleh la, yg mentah mmg tak bole sis. bahaya

Dr sllu nasihat sushi xleh mkn.