demam pd kandungan 7bulan

saya dh demam sy prgnt 7bln,p smlm kcmsan sbb skit sgt dn bby krg gerak, dkter kta dmm biasa.. hr ni mkin truk.. ap nk buat ye

6 Các câu trả lời

sy kena dh p kecemasan cek suhu 39+ tp di cek gitu² je..bg ubat demam suruh blk..ingtkan nk tambah air ke amik drh ke...last sy tanya x pyh amik drh,cek baby ke...baru la amik drh n scan..tgu bkn main lama..dgn gigil² demam panas..huhu

sma sis sy since 7m mmg slalu demam, skrg dh msuk 8m pon demam flu tp alhamdullilah suhu 37 smtg n baby still aktif, sy cuma klau demam mmg akan trus g klinik.. mybe sbb cuaca jgak.. so stay strong yer mmy

Kalau saya x pg dah kerajaan tu sbab mmg lama pun tunggu. Husband trus bawa hospital swasta je, biar la bayar mahal janji cpat smpai giliran and doctor check elok2

G hospital semula sis, saya masatuh demam makin teruk kat hospital akan masuk air . alhamdulillah ok

smlm sy kn tggu no lama sgt, hr ni klo pergi kcmsan msih tggu no.. sy xnk dh p.. lmbt sgt bole pitam

1y trước

peg smalm dpt ubt x sis? Dr bg rawatan ape?

kalau saya,pergi je hospital swasta