on of dmm .nk tnya.ank baru je sihat dri demam.ni dh demam lgi, adakah sbb nk tumbuh gigi ??

on of dmm .nk tnya.ank baru je sihat dri demam.ni dh demam lgi, adakah sbb nk tumbuh gigi ??.minggu lepas seminggu dia demam ..baik 2 hari ni demam lgi ...dh prgi kk dn hospital

1 Trả lời

awak boleh cuba rendam anak dalam tab mandi baby, air suam + epsom salt + lemon. rendam anak dalam 10 minit, ulang lagi dalam 2-3x sehari. atau petang petang bawak anak pergi grounding, sunning. bagi antibodi kuat.