False Contraction

Saya dh 8 bulan tp xtau mcmana rasa false Contraction. Boleh mommies share how does it feel? Tenkiuu

1 Trả lời

rasa sakit mngeras tapi yg sedang2 jek, kita msih boleh tahan.. klu dia mmgeras biasa gap time dia jauh2, mcm kdg 40mnit kemudian bru rsa, kdg 2jam kemudian bru rsa lagi mgeras tu, lepas tu dh xrasa 2-3hari.. hehe.. klu mngeras nak brsalin waktu dia akan jadi makin singkat, dri 15mnit sekali dia akan sakit smpai 5mnit sekali dtg sakit mngeras, berlarutan smpai sis ke hspital pun msih sakit..huhu. dh beranak bru hilang sakit.. setiap kali skit tu dtg, mmg rasa x mampu nak describe sakit dia cmne, hilang kata2 menahan sakit..haha..