Tiada alahan

Saya dh 7w tapi alahan takde pon. Makan zincofer pon elok je boleh telan. Kadang² rasa macam tak pregnant pulak. Ramai ke situasi macam saya ni? Normal ke ea. Risau lah kadang² fikir kenapa saya takde alahan. #firstmom

32 Các câu trả lời

mcm sy 11 minggu baru alahan sampai sekarang 18 minggu ..awaii ok lg lepas tu makan ap x lalu

Bersyukurlah tak de alahan . Kalau ada alahan nt asyik merungut pulak bila nak habis alahan .

3mo trước

bukan x bersyukur sis sebab selalu org cakap ada alahan ni maksudnya kandungan tu sihat. itu yang buat saya terfikir² tu

sama lah saya pun tak ada alahan dah 21w . rasa biase je macam bkn org mengandut

sy pun tak tahu sy pregnant dulu, buka buku dah 12w dah pun. now anak 1y11m

Normal sis ...Sy dr start pregnant sampai beranak dh pun xde alahan langsung

3mo trước

yekeeee. tq sis share tenang sikit rasa ada geng

saya dr awal trimester sampai nk besalin alhamdulillah x da alahan..

Sy 18w mmg xde rasa ape..perut pun xnmpak lagi smpai skarang.huhu

Normal & jgn mintak alahan tu. Ada yg kena alahan sampai terpaksa resign

3mo trước

itulahhh tapi sebab dah terbiasa tengok org pregnant ada alahan kan buat kita rasa kita pulak tak normal takde alahan

sukurlah tiada alahan,sya ni hyperemesis balik2 keluar masuk wad

awal lgi tu..sya alahan start 12w smpi 20w

3mo trước

yeee eaa sis. okeyy saya fikir positif jee nii