alahan

saya dh 7 minggu .. takde morning sickness ke apa .. so pagi2 mmg active masak mengemas membasuh buat kerja ofis semua laju .. tp masuk ke asar .. adui dia punya sakit tak larat lemau cramp sana sini semua keluar .. terbaring je takleh buat apa ? nak ckp dgn laki sendiri pun takde mood ? mommy2 lain juga mcmni ke hehe

19 Các câu trả lời

Sama mcm saya masa mengandung anak pertama.. Kena2 lagi time puasa, nak masak pun xlarat..