perut kecil ja

Saya dh 5bulan..perut kecil ja... Normal ke..sbb selalu nya ada sy tgk perempuan lain bila mrk mengandung 5bulan perut merk besar macam dh 6@7bulan ....

2 Các câu trả lời

It's okay sis... Saya yg dah 31 week ni pon org lain cakp mcm perut lima bulan pregnant... Tak yah risau sgt,,, yg penting selalu check on baby's health.. alhamdulillahhh baby saya sihat je.. da memang kecik nak buat macam.mana kan.. hahahaha.. but xperlu risau ye sis.

4y trước

Alhamdulillahhh......

Awk kandungan pertama kan?awk scan sume bby ok je kan?so xperlu risau saiz perut awk dah....saiz perut xmnjanjikan kesihatan bby

4y trước

Iya..ak ptm..sdh scan bby..bby sihat..😊thnk