Contraction

Saya dh 39w2d hari ni. Tapi smpai krg saya x dapat nak beza contraction tu mcm mana.. ?Sebab haritu masa checkup nurse ada cakap yg kalau perut asyik mengeras walaupon x sakit tu pon dikira contraction. Macam mana tu? ?.. Mummy kat sini ada yg bole tolong tak # 1st time mom to be

1 Trả lời

Kalo perut keras spnjg masa then bby xrasa pgerakan lgsung tu kne pergi hospital. Kebiasaannya contraction nk bersalin ni dy keras n sakit macam senggugut. Mula2 skit tu mild2 je mkin lama mkin kuat skit tu