Keputihan semasa mengandung

Saya dh 11w keputihan saya banyak.. Saya dh bgi tahu doc dn doc ambk sampel dn bgi ubat yg bubuh kt bwh mcm peluru tu.. Lps pkai ubt tu esk pagi still ada keputihan tpi tk bnyk dn tk ad gatal²... Sepatutnya kalo pakai ubat doc bgi tu keputihan akn hilang terus ke? Atau ada jgk sikit²?#pleasehelp

Keputihan semasa mengandung
2 Các câu trả lời

dia ikot jgk sis..kdg2 dia akn hilang kputihan kdg2 dia mmg xhlg..mcm saya dri awai preggy byk kputihan tp xgtal bt jgk swab vaginal insert ubt dia okay sat pastu jadi balik sampai la nak masuk trimester 3 saya bt lg swab vaginal..insert ubt tp xhilang gk..penting utk bt swab tu supaya kita tahu kita xdk GBS..kdg keputihan ni blh jd GBS bahaya utk baby..tp klu result just kulat shj,insert ubt pun masih xok..pantau ja kputihan tu,rjin tukar panty,jaga kbersihan...sbb doc kata mgndung ni klu kputihan mmg lg kdg dia xmau hilang ..dh branak nnti okay la..

dia mbantu mgurangkan tgantung pada tahap keputihan tu..