ada sesiapa penah alami x?

Saya delay period 9 day.. bile buat upt .. result positif.. soo sy target baby mgkin dlm 5 week then bile scan 2d.. xnampak ape2.. nmpk mcm dlm gambar bawah tu.. please ade sesape penah alami x?.. sy nie mgandung ke x?.. serius sy rsau.. mghrp sgt 2 tahun lbh.. baru upt positif..tlg doa kan sy

ada sesiapa penah alami x?
58 Các câu trả lời

Cuba buat lagi Scan dalam 2 minggu kemudian... Saya 9w6day baru nampak kantung dan jantung baby.... 7w baru nampak kantung... Doa yg baik2 saja sis...

same saya pun almi bnda yg same ... dah 1 bln tak dtg period check positif pergi scan tak nmpak langsung ...last2 doktor check keguguran

5y trước

Awal lg tu sbb tu x nmpk

5 weeks mmg ssh nk nmpk. Jgn risau. Sy 5 weeks dulu pn ssh nk nmpk... nnti dh 7 mggu p repeat scan. Xpn p kk... nnti dia scan laa...

If i... akan cari hospital lain & scan lg... Baru hati puas Dan xtertanya2 & was2... 5 weeks heartbeat da boleh nampak.. blink2 mcm bintang

5y trước

Kekdg 5wik heartbeat lum ada juge sis kdg2 bila scan hnya nmpk kntung n bby kcik sgt2 br nk jd inside..its depend ...mcm pnglmn sy msuk 8 wik br ada heartbeat .doc say its normal kdg2 10 wik br ada...xsmua org sm sis .

Sya pn mcm tu msa scan kemarin skrg dh 5w doc ckp blm nampak sbb kndungan msi awal....tpi sbenarnya sya risau2 jga😅😅

5y trước

Kan awak... Teramat rsau.. penantian selama 2 tahun lbh.. allah je yg tahu perasaan tu..

Ohhh baru lgi tu. Tp tu doktor catat positive tuuu. Hehe tahniah. Sy 10 weeks baru nampak baby bila scan. 😁 Rileks je sis.

Awal lg sis, sy mse 9w scan pn xnmpk then repeat mse 11w bru nmpk skli heart beat, take cre and positive always okayy 😘

Sy 12w bru npk..tu pun scan atas perut xnampak apa..scan lalu bawah bru nampak..pekej heart beat skali dia gerak2..seronok tgo

5y trước

Msa tu sis scan 12w scan kat perut tk nmpk ka? Then bila dctor scan kat bwh bru nmpk?

Saya pun sama macam ni. Lagi 2-3 weeks doctor suruh datang lagi utk scan. Hopefully everything is fine. Take care sis

5y trước

Sama2 la kte ye sis.. smoga ade pnghuni syurga di rahim kite

Awal lg.... Sy hari tu first scan 8 week br nmpak kantung jerrr.... Alhamdulillah skrfmg dh nak 5 bulan