Delay dua hari

Saya delay dua hari tapi cek upt, negative..awal sgt cek or mcm mna??ka sbb perubahan hormon???skrg breast jaklah bengkak sma rasa mcm cramp2 tapi berhenti..pastu kdg lgsg xda simptom mau period kdg ada tapi sejak delay xda rasa simptom period..anyone pena begini???klu ada share baaa pengalaman

Delay dua hari
16 Các câu trả lời

sy delay 4 hri tym pregy ank pertama, tp sy guna test yg jenis sensitive.. mcm pen

Sy cek sblm delay period pn dh npk line trang. ke upt awk pkai tu ssah detect

Kalau dah delay line samar2, sis cuba try lagi seminggu, moga ada rezeki sis

nanti kalau dah seminggu tak period jugak, test lagi sekali

awak test upt pagi ke? cuba try test lagi 2 hari lagi

-ve. repeat slp.seminggu jika blm.period