Belum bersalin 39 week

Saya dari 37 minggu rse sakit sngt celah kelengkang,pinggang ..lgi ii waktu baring n nak tukar posisi..tpi smpai skrng 39 minggu belom bersalin😑normel ke?#pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

sama la kita sis.. i praggy ank- 2, tiba dtg sakit tulang celah kangkang ni bila baring/duduk nak berdiri Sakit nak melangka tu azab sangat. sekarang sy da 35w .. rasa nak cepat2 beranak sangat sebab da x tahan huhu

2y trước

Sy pon blom brsalin lagi🥺x tahan btul rase sakit