Tips Turunkan Kuning Baby

Saya darah O+, anak darah A+. Harini anak dah hari ke 18. Last checkup 5/12, jaundice anak 7.0, sebelum ni 5.5, naik pula kuning dia, dah ambik darah tapi result darah keluar 12/12 ni. Ada tips untuk ikhtiar turunkan kuning baby tak? 😢🥺 #bantusharing #firstmom #ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Awak minum susu kambing sehari 3kali and kerap bf bayi 2jam or 1jam 30minit,struggle sikit awal2 ni nnti lepas 2-3 bulan ok dh..mmg xcukup tido.. bagi bayi berak kencing 8 or lebih sehari.. i first mom juga n anak jaundice 3week jugak baru hilang..now baby i dh 3month +..