teh tarik

Hi..saya dalam berpantang...dah 27 hari...teringin sangat minum teh tarik..boleh x minum semasa pantang...

4 Các câu trả lời

Klu sy, sy Minumla seteguk dua jgn smpi segelas pula,hihi..pastu counter balik mkn sayur lebih takot sembelit jer, kalo teh nye pekat la. Buat lite je senang, klu terlebih minum tambah aktiviti rumah sikit biar terus bakar itu gula lebih dr teh tarik

5y trước

Hehehehe..tq...teringin sangat minum..sakit hati je tgk org lain minum...hahhahahahah

Saya mak yang tak bagi..katanya teh bole sebabkan sebu perut nanti..tapi sya minum je seteguk dua(curi-curi)..alhamdulillah xde apa..cuma rajin2 sapu minyak panas kat betis, lengan n pakai stokin..

Minum sikit takpa jangan bantai 1 jug dik 😂 karang baby meragam kembung perut.

.