Bleeding atau gugur?

Saya dah pregnant 10 weeks, masa buang air kecik darah baru keluar macam tu. Tanda2 nak gugur ke tu? Rasa sakit perut tu ada, tapi masih boleh tahan lagi, n kejap sakit tu hilang dan datang balik.

Bleeding atau gugur?
4 Các câu trả lời

Cuba korek balik dan ambik darah tu . kalau ada ketulan boleh bawak ke hospital terus ya . kalau hanya bleeding just inform dkt doc . takut ancaman keguguran

Kalau keluar ketulan dalam darah tu better ambil dan bawa sekali ke hospital. Doc pesan dekat sy macamtu

Better pergi emergency terus kalau dah bleeding macamni and plus ada sakit sekali

kalau nk kepastian better puan g jumpa doc