Ni gugur ke

Salam. Kalau macam ni, gugur ke? Dia bukan segumpal. Ketul kecik2. Sebelum tu sakit perut cramp. Lepas keluar ni, lega sikit. Tapi masih ada sakit perut. Perlu pergi emergency tak? Takut sampai emergency, dia suruh balik rumah dulu. Sebab Dr pesan haritu kalau keluar darah banyak, datang balik hospital check

Ni gugur ke
3 Các câu trả lời

pergi emergency terus. saya dulu macam ni, threaten misscarriage. kena makan duphaston pastu kena bedrest. takleh buat kerja langsung. kalau benda tu dah keluar, dia dalam keadaan pejal, kalau kena air pun tak pecah. ini nampak macam darah je. cepat cepat gi emergency

1y trước

Saya dah gugur dah. Belum ada rezeki

Terus pi emergency. Don't delay

perlu awak.

1y trước

OK tq sis🙏