Assalamualaikum saya nak tanya kalau keluar darah tu normal ka dak .

Saya dah pergi jumpa doktor tapi doktor suruh saya balik ..kalau turun darah banyak baru pergi balik hospital...saya buntu sekarang ni ..

9 Các câu trả lời

Slalu misi kk suruh pegi emergency hospital terus walaupun spotting sikit. Tapi kalau ada modal pi klinik swasta scan baby.. Kalau baby tak ok doktor swasta akan bagi surat refer hospital kerajaan.. Ada surat depa layan.. Takda surat mungkin tak larat nk layan sbab kita tak sakit. Emergency tu kan busy. Layan yg betul betul sakit je.

1y trước

Tula ...tapi masalahnya turun darah dah ...

jika alami spotting even setitik ia adalah tidak normal.. prlu ke hsptl asap tuk dptkn rawatan.jika hsptl kata sebaliknya dan kita msih risau dan jika mmpu utk pergi klnik swasta .better pergi klnik swasta tuk dptkn rawatan asap...sbb bukan apa bila jd mcmni dkhuatiri tanda awl tuk alami keguguran.mg dpmudahkan segalanya amiin

Aik kenapa macamtu pulak, saya haritu bleeding dalam 2 tisu terus pergi emergency, sebab nurse kk pun ada bagitahu, ada apa2 pendarahan kena pergi emergency terus. Anything can be happen. Tapi kalau pergi dr scan takde apa2 Alhamdulillah. Tapi kalau pergi dr takde scan apa2 ada masalah jiwa dr tu

1y trước

Begitu pulak, apapun bila dah sampai hospital, dr kena scan and kena buat record dalam buku pink. So nurse kk boleh alert anything dekat ibu.

waalaikumsalam..awk g hosp trus ya..sy baru je kguguran..mula2 kluar darah sikit saja...trus ke klinik swasta..dr suruh balik dn mkn folic acid...esoknya byk darah dah dan gugur..

Dah brpa week? Slalunya spotting ke bleeding ke x normal. Lagi2 kalau scan dah mmg nmpak janin. Slalu doctor akan concern and bagi ubat ke ape..

1y trước

ok sis ...

doktor ada bgtau apa2 pendarahan semasa hamil tak normal sis

Awak ada sakit tak selain dari spotting? Bleeding berapa lama dah?

1y trước

sakit tak dak ....dah nak masuk 4 hari dah ..

Spotting ke fresh blood? Awak berapa weeks dah?

1y trước

yaa fresh blood ..dah 10 week

kalau awk pregnant mmg xnormal la.