Baby bump

Saya dah nak dekat 4 bulan pregnant tapi baby bump takde lagi... Saya plussize mommy , jadi perut tu mmg sebelum kahwin dah nampak mcm " baby bump" ? ... Bila tgk kawan saya , dia punya baby bump dah jelas dah... Saya ada jugak tekan2 bawah perut tapi tak keras lagi , mommies punya perut mengeras dalam bulan keberapa ye ?

53 Các câu trả lời

Sy nk msuk 4 bln dlm 15 week da rse keras,baby bump tu sdiri je la nmpk,hehe sbb pkai bju longgar

Waktu kandungan saya 8 bulan pun perut lagi tak nmpk .. nampak bile baju saye ketat..

Samalah sis... Perut sy pun x nmpk lagi... Yg nmpk perut buncit sj... 😂

saya 32mgu..mcm x preg..baby bump x nmpk sgt..sya bdn bsr & tinggi🤗🤭

Sy 7bulan... Msa xnmpk tu dk rsa btl ka pregnant ni... Hahaha... Sb xdk alahan

5y trước

alhamdulillah

Saya pun chubby gak . Dah 4bulan lbh preggy perut dah nampk .. 😂

Sy pun xnmpk baby bump lg..dh masuk 6bln..badan pun kecil je😥😥

Biasa la tu. Sy pon plussize. 6 bln bru org prasan sy pregnant 😂

Saya 3 bln dah rasa bby keras2 tak sama muking ni kn hahaha...

Tahu ke mna tmpt nk beli baju maternity utk kita yg plus size?

5y trước

Selain shopee? Sy ada jugak tgk.. risau nk beli.. takot yg sampai said kecik 😣