Baby bump

Saya dah nak dekat 4 bulan pregnant tapi baby bump takde lagi... Saya plussize mommy , jadi perut tu mmg sebelum kahwin dah nampak mcm " baby bump" ? ... Bila tgk kawan saya , dia punya baby bump dah jelas dah... Saya ada jugak tekan2 bawah perut tapi tak keras lagi , mommies punya perut mengeras dalam bulan keberapa ye ?

53 Các câu trả lời

Sis jgn risau nty akan nmpk baby bump comel² ...😍

Sy nk 20weeks bru nmpk😂😂😂 sbb jnis buncit

Dekat 7 bulan baru ketara..sya pun plus size 😅

kita geng sis.. hahah b4 kawen bby bump mmg dh ada 😂

5y trước

Haha , dah terbiasa hidup dgn baby bump , cuma baby bump yang ni ada jasad baby je bukan lagi semata makanan 😂😂😂

If perut dah buncit. Mmg x ketara bby bump.

saya 8bulan baru ade baby bump miahaha

Belum lagi tu kadang2 lambat dari org lain

Sye 7 bulan bru nmpk.. Chill sis.. Saiz kite sme

5y trước

Lgi pon perut kite dh penuh dgn lemak.. Sbb tu lmbt rse mengeras

Dlm 6 bulan sa bru rsa mngeras

Kalau anak first,xkn nampak lgi

5y trước

Yeke sis ? Saya 11w perut baru nampak sikit je besar.