Saiz perut

Saya dah msuk trimester ke-2. 14 minggu. Kiranya 3 bulan lebih kan. Tapi perut saya sikit je nampak bump. Normal ke? Anak first ni . Tanya doctor pun dia cakap anak pertama mmg macam tu. 5 bulan baru nmpak. Ada x yg nk share or jadi mcm saya ye?

11 Các câu trả lời

Saya anak pertama besar perut. Kedua kecil perut. Skrg ni tengah mengandung ke 3 pulak, kandungan saya masuk 18week sudah. Bnyak org tegur kecil betul tak nampak, yg betul bby sihatttt 🥰

Sy pun 12w xnampak apa2 lg. Berat pun xnaik mana. Sy pun anak first. Mak mertua cakap maybe dalam perut ruang besar lagi, jadi baby ada kt dalam.

8mo trước

😊

jangan risau sis.. saya pun sama .. nanti dah masuk 4bulan perut akan cepat besar .. skrng saya baru nk nampak bump 🥰

ermmm mcm sy lh masuk anak ke 3 dah ....tp perut masih ramping ermmm tp scan semua normal ... badan mmg cekeding jer

normal je sis. sy yg ank 6 pon xde perut lg da 3bulan lebih😅. 8bulan perut mcm 4bulan selalu nya😅

saya 3 org anak semua mengandung tak nmpak baby bump langsung.. org tak tahu saya mengandung

normal kot..sy 13w dh..xda bump pun🤔 haishhh...kdg susahati jgk..smoga baik² saja lah..

normal jer... sye yg tggu hari ni pn.. org ckp kecik jer perutnya... hahahhaha anak first jgk...

8mo trước

tak sure laa tebal ke tak.. haha

sis..saya 12w ponnn tak nampak perut jgk ..anak first kan..insyaallah baik2 je

saya smpai 9bln perut x nmpk mcm org lain sis. berat pon naik 2kg ++ je