BABY BUMP FIRST TRIMESTER

Siapa kat sini baru first trimester tapi perut macam dah 5 bulan 😂 saya anak first jenuh nk tggu nampak baby bump sekarang jenuh nak sorok. malu pulak besar sangat 😂

2 Các câu trả lời

kadang- kalau hamil anak pertama memang macam tu excited, tapi x semua sama, ada yang first trimester x nampak perut, ada yang nampak

Sama sis. Sy pun hairan kenapa baby bump obvious pulak kali ni, ank kedua. Ingatkan sy yg terlebih buncit 🤭🤭