100plus zero - 15 minggu

Hi. Saya dah mengandung 15 minggu pastu asyik tak de tenaga. So doktor advise minum 100plus zero ni. Sy minum dah dekat satu botol kecik. Tapi bile tengok online ramai cakap tak elok pulak. Risau kan anak sy pulak dlm perut.

2 Các câu trả lời

Yg xelok tu air gas yang byak gula. 100plus zero tu xde gula sis, memang air utk tenaga sbb isotonik. Blh je mnum..

mungkin sbb ada gas kot org kata x elok. boleh je minum sis. sis minum xde la sampai perut rasa x sedap kan