McD / KFC / Pizza

Saya dah masuk trimester 3 tp ada masa suka makan burger laa, pizza laa. Tak selalu. seminggu sekali / dua minggu sekali je. Siapa sini yg makan jugak? ?

30 Các câu trả lời

me 🙋 . dah masuk 3rd trimes ni asyik nak makan makanan manis je ,pizza lah ,kfc lah ,air gas lah aduhh

5y trước

Samaaaaaa! Air gas je tak minum sbb mmg tak suka sgt. Tp benda manis tu ye laaa. Padahal tak lama lagi nak kena minum air gula kat klinik 🤪🤪

sya kerap gak la makan kfc... tpi skit je la..mcm seketul ayam goreng...sbab suami bising😂

saya tgok ayam dging pon xlalu😅 mkn syur j boleh... nasi pon kurang mkn...

Hehehe...same ngan sy...minat sangat mkn fast food....awk...jgn amalkn slalu yek

5y trước

Heheheh. Insyaallah. Moga kita sama sama kuat iman 🤭

Sy suke burger mcd mc chicken .sbb mayonis nye byk..masam2 sedap nye..

5y trước

Suka jugakkkkk. Pastu boleh request nak lebih sayur. Mmg melimpah mcd bagi 😂😂

sayaa selalu mntak bugger ngan boba . baby pon takde kuning .

Mengidam chezzy wedges. Smnggu skli pergi beli😂😂

sy asyik nak mkn pizza je

sy asyik ngidam pizza je

Sy😌

5y trước

Aamiin🤲🏻🤲🏻🤲🏻