39 Weeks, 2 hari

Saya dah masuk minggu ke-39 2 hari. Due dijangka 28/9 ni. Saya rasa risau sedikit sebab sebenarnya tak sabar nak baby keluar awal. Siapa yang sama due dengan saya? Doakan saya selamat bersalin ye.

15 Các câu trả lời

due saya sehari selepas awak, 29/9 tapi masih belum ada tanda. Sekarang tengah positif covid and self kuarantin sampai 27/9. Harap sangat baby keluar 28/9 ke atas. Taknak keluar masa tengah kuarantin 🥲 semoga dipermudahkan urusan kita semua 🥰

2y trước

sy pulak sebelum ni 3 ank semua keluar sebelum 38 minggu...anak ke 4 ni dh nk msuk 39 minggu..jdi risau..hri2 tiap2 masa goncang perut nk tgk ank gerak..doakan sy cepat bersalin ye...

sy dibagi 29/9 utk czer....sbb baby songsang transverse. risau gak dh 1 kali czer sblm ni utk anak pertama, 2 tahun lps. 3 bulan lps pula br je operate utk buang cyst....

hari ni sy 39minggu 1hari, masi menunggu tanda. harap² x overdue la. semoga kita semua selamat & dipermudahkan bersalin nanti. ibu & baby dua2 sihat. inshaAllah aamiin

saya dah 39mgu..due 1/10 nt.. tp 26hb 9 doc dh pesan standby untuk msk wad . saya harap sangat baby keluar sblm 26hb ni. doakan saya bersalin awal.. harini pun xpe

saya due 29/9 tpi alhamdulillah dah selamat bersalin semlm..saya doakan mommy2 semua brsalin sebelum due & dipermudahkan urusan semua...amin ❤️

sy pun due 28/9... tp bby nak keluar awai(5/9)...🤭🤣... da selamat dah sy... Sy doakan anda dipermudahkan dan selamat semuanya.. Aamiin....

saya due 30/9 next week.. harini ngam 39w..x de tanda apa2 lgi 😅 kalau ikut anak 1st & 2nd, dua2 brsalin ngam 39week..seminggu sebelum due

kalau xada tanda biasanya kk akan bg date serah diri..takper..ikut shj ya..jgn risau² normal ke cser ke..yg penting selamat..

2y trước

Terima kasih

sy due 26/9 masih belum ada tanda2 jugak.. semoga urusan kita ibu2 yg bakal bersalin ni dipermudahkan.. Aamiin🤲🏻

Hai .. sy due 29/9 , kta sama tgu hari je lgi.. sy ready da nak lapor diri tp baby blm bagi apa2 tanda nak klur😅