Bersama suami

Saya dah masuk 8 bulan preggy skrg. Tapi sejak tau preggy, mmg saya dan suami tak pernah bersama sebab kami dua2 takut jadi apa2. Nak2 ni anak 1st kami, even ada baca kalau bersama tu bagus time Pregnant. Sekarang suami ada ajak bersama, tapi saya pulak tak selesa dgn perut dah membesar..ke okay je sebenarnya?

18 Các câu trả lời

Plus dlm pantang nanti lagi lama sis. Bincang la mcm mna. InshaAllah xde apa. Jgn ganas2 le😅

Sis kena cuba posisi yg selesa.. Dah masuk 3rd trimester lagi elok jika kerap bersama.

Sya dri awal sampailah ke trimester akhir,bersama mcam biasa je.. Alhamdulillah sehat

Ok je. Memudahkan process bersalin. Tapi sama2 kena selesa la

Sya ok je dengan suami..yg penting ati2 je..jagn kasar...

Dah hjung trimester lebih elok kerap bersama....

Okay je. Guna posisi yg selesa utk ibu hamil.

Boleh je..janji brhati2...